1835539363e2a693.html

Pályázat

Modernizáció a Pingvin fagylaltozóban

Vállalkozásunkat 29 évvel ezelőtt családi vállalkozásként hoztuk létre azzal a céllal, hogy Vác belvárosában fagylaltozót üzemeltessünk.

A kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy finom és minőségi fagylaltot kínáljunk a vendégeink számára. A minőségi alapanyagok használata mellett egyre modernebb gépek és technológiák alkalmazásával még több vendéget tudtunk kiszolgálni Vác Főterén. Cukrászati termékeink mellett  széles fagylaltkínálattal tudjuk kiszolgálni az idelátogató vendégeinket.

Nagyon örültünk, hogy cégünk 2020-ban támogatást nyert a Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Programban, amely a mikro, - kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseket támogat. A támogatás elnyerésével modernebb technológiát képviselő, gyorsabb, nagyobb teljesítményű fagylalt fagyasztó gépet tudtunk beszerezni és gyorsabban, egyszerre nagyobb mennyiségű fagylaltot tudtunk készíteni. A fagylaltkínáló hűtőpultunk cseréjével a megfelelő hűtés mellett esztétikai szempontjainknak is meg tudtunk felelni. Így a jövőben is ízléses, minőségi fagylattal várjuk a felfrissülni vágyó vendégeinket.

Támogató neve: Pénzügyminisztérium

Támogatási szerződés száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01207

Kedvezményezett neve: Králik és Társa Kereskedelmi és Termékelőállító Kkt.

Projekt címe: Új generációs fagylaltfagyasztó gép és fagylaltpult beszerzése a Pingvin Cukrászdában

Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 9 282 000 Forint

A támogatás mértéke (%)-ban: 70 %

Projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.