1835539363e2a693.html

Bemutatkozás

 

A Pingvin Cukrászdát családi vállalkozásban 1991 nyarán nyitottuk meg. Célunk egy olyan váci cukrászda és fagyizó kialakítása volt, melyben megtalálhatók a tradicionális és modern könnyű krémes sütemények és fagylaltok. Az eltelt évek minket igazoltak, a felhasznált minőségi alapanyagok, modern gépek és udvarias kiszolgálásnak köszönhetően, Vác és vonzáskörzetének meghatározó cukrászdájává tett minket.
Köszönjük a vendégeink bizalmát, melynek eredményeképp, az elmúlt 20 évben, több mint 50.000 tortát készíthettünk melyek között nagy számban voltak esküvőre, születésnapra, céges rendezvényekre elkészített, emeletes- és forma torták is.
Cégünk bővüléseként 2009-től a Március 15. téren megnyitottuk Főtéri Cukrászdánkat, ahol hangulatos üzlettel és terasszal várjuk vendégeinket.
Cukrászdáink több mint 12 állandó munkatársnak biztosítanak munkát, akik közül többen 15-20 éve dolgoznak üzletünkben, ez is jellemzi a nálunk megtalálható családi hangulatot.
Cégünk több tevékenységet is folytat, vezetőjét, Králik Károlyt 2012-ben a Magyarországon működő, több mint 900.000 vállalkozás közül, a Magyar Tehetség Nagykövetének választották. A fenti elismerés is kötelez minket arra, hogy a tisztességes, minőségi szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek!

Forduljon hozzánk bizalommal, tudásunk legjavát nyújtjuk Önnek!

 

 

Ajándékutalvány